-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Miljøsanering​​ udføres effektivt

Hos P. Olesen & Sønner udfører vi professionel miljøsanering af blandt andet asbest og PCB i hele Danmark. Asbest er et brugt materiale inden for isolering og brandbeskyttelse. Det er i dag forbudt at fremstille, importere og anvende asbest.

Vi har mange års erfaring med miljøsanering. Vi kan derfor tilbyde en professionel og sikker service.

Typer af miljøsanering

​PCB har været brugt i 50'erne og frem til slut 70'erne i maling, fugemasser, termoruder med mere. PCB kan ophobe sig i kroppen og udgøre​ en stor sundhedsrisiko for mennesker.

Læs mere om PCB-sanering

​Asbest er et brugt materiale inden for isolering og brandbeskyttelse. Det er i dag forbudt at fremstille, importere og anvende asbest.

Læs mere om asbest-sanering​

Vi garanterer en nem, hurtig og effektiv miljøsanering, så du ikke behøver, at skulle bekymre dig mere om PCB eller asbest.

Få mere information i dag

Ønsker du at høre mere om vores effektive miljøsanering, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 75 66 25 00 eller sende os en e-mail på mail@p-olesen.dk og vi vil herefter bestræbe os på at besvare denne hurtigst muligt.

​​​P. Olesen & Sønner A/S | Industriområdet 25 | 8732 Hovedgård | Telefon: 75 66 25 00​ | E-mail: mail@p-olesen.dk | CVR: 14345140